torek, 9. oktober 2007

Problem tega bloga

oz. zakaj ne objavljam več ničesar.

V bistvu je stvar precej enostavna in verjetno nisem prvi prišel do tega spoznanja. Namreč, več kot se človek ukvarja s tem, manj ga stvari impresijonirajo. Ko si enkrat tam, potrebuješ res dobre nove informacije, da prebudijo interes v tebi.
Verjamem, da v tem vesolju nismo sami. Življenje že na tem planetu nas preseneča tudi v najneprijaznejših razmerah. Glede na to, da je vesolje staro približno od 15 do 20 milijard let in praktično neskončno, ni vrag, da se ni našel vsaj na enem planetu interval mirnega obdobja za razvoj neke civilizacije do te mere, da lahko potuje med zvezdami.
Glede na to, da obstaja več dobro dokumentiranih primerov srečanj tretje vrste (glej ufoevidence.org) z različnimi tipi medplanetarnih vozil in precej raznovrstnimi nezemeljskimi biološkimi entitetami, sklepam, da obstaja več takih civilizacij. Pravzaprav veliko več. (Glej Drake-ovo enačbo)

Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.