torek, 21. avgust 2007

NLP nad Haitijem CGI? Zelo da.

A tako praviš. No, čeprav nisem na blog pisal nič, sem več ali manj dovolj spremljal, tako da vem, da se ni zgodilo nič pretresljivega. Največja senzacija med mojo odsotnostjo je zagotovo bil primer NLPja nad Haitijem in Dominikansko republiko, za kar je večina takoj vedela, da je CGI.

Če še vedno mislite, da obstaja možnost, da bi bila posnetka vseeno avtentična, si oglejte to primerjavo:Tako, vračam se na sceno, TV opomnik se bo osvežil v četrtek. Hvala, ker ste še vedno tu.

2 komentarja:

Overlord pravi ...

Heh, malo šlampasto narejeni video :) So jih takoj dobli.

Sam sta pa one dve ladji na koncu ful noro zgledale =P

Anonimni pravi ...

hmmm tole je zelo zanimivo... še bolj pa je zanimivo da sem 2 dni nazaj imel sanje kjer sem videl skoraj enak nlp kot je tukaj na video, sanje so bile zelo čudne ker se je vse zdelo full resnično... in še najbolj čudno vsega tega je da sem pred 4 mesci bil v punta cani :S ta video me je fajn pretresel, čeprav je fejk :S

Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.