četrtek, 15. marec 2007

SETI že prejel nezemeljske signale?

UFOnews.tv je objavil krajši posnetek, kjer vidimo dr. Steven Greerja (vodje projekta Disclosure Project, s katerim si prizadeva za razkritje NLP skrivnosti), govoriti o organizaciji SETI (Search for extraterrestrial intelligence), ki jo mimogrede sedaj financira Paul Allen, soustanovitelj Microsofta. S katerega predavanja je ta odlomek, ne vem, toda sliši se zanimivo. Namreč dr. Greer najavlja, da ima že dva notranja vira iz organizacije SETI, ki potrjujeta, da je SETI ne enkrat ampak že mnogokrat prejel signale nezemeljskega porekla, le-ti pa naj bi bili vedno bolj pogosti. Vendar tudi oni imajo nekaj težav, saj jim določene frakcije (NSA?) ameriške vlade preprečujejo delo z mešanjem signala. Namreč, SETI ima vse "krožnike" na Zemlji, zaradi tega pa so zelo občutljivi na interference, ki jih lahko povzročajo že gospodinjski aparati v bližini, zaradi česar so polja teh anten postavljena v najodročnejših krajih.
Če se vrnemo nazaj k dr. Greerju, slednji pravi, da zaenkrat ne bo razkril identitete informantov, saj se še vedno trudijo, da "jih povlečejo ven iz omare". Pri tem gre poudariti, da je Greerjev Disclosure Project eden najpomembnejših in najverodostojnejših prizadevanj za razkritje resnice, saj je dr. Greer zbral že veliko bivših uradnikov iz vseh delov ameriške vlade.



Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.