četrtek, 19. april 2007

Bomba ali več njih v dvojčkih WTC?

Spodaj si lahko ogledate zanimiv trailer za prihajajočo dokumentarno oddajo o morebitnih sekundarnih eksplozijah v dvojčkih WTC v New Yorku, 11.9.2001.








Dodatek:
Prvi komentar me je spomnil na nekaj, kar še nisem objavil na to temo, pa bi moral.
Britanski BBC je namreč poročal o kolapsu Salomonove zgradbe, ki je oz. je bila tudi del WTC kompleksa, 20 minut preden se je to dejansko zgodilo.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Mam en PPS na to temo in morem priznati da je stvar res prepričljiva. Oba bloka bi naj bila zgrajena proti potresno, proti požarno in proti bombardiranju. Konstrukcija pa bi naj zdržala še 1/3 več kot je držala.

LP, Overlord

Cavalorn pravi ...

Res je, kot so arhitekti projekta sami povedali, dvojčka sta bila zgrajena s predpogojem, da morata zdržati ne enega ampak več takih udarcev.
Poleg tega, še nikoli v zgodovini gradbeništva nobena zgradba narejena iz armiranega betona ni klonila zaradi ognja.
Kot tretje, dim ki uhaja iz obeh stolpov je gost dim, ki naznanja počasno gorenje z malo kisika. Večina letalskega goriva pa je zgorela v trenutku, ko se je letalo zaletelo.
Ni bilo pogoja, da bi v obeh zgradbah bilo dovolj vročega ognja da bi topil velikanske betonske stebre iz armiranega betona.

za več info:
http://nlpinezoterika.blogspot.com/2006/12/911-revisited-v2.html

Kot zanimivost še nekaj, britanski BBC je poročal o kolapsu salomonove zgradbe, ki je oz. je bila tudi del WTC kompleksa, 20 minut preden se je to dejansko zgodilo. Oglejte si posnetek na:
http://youtube.com/watch?v=C7SwOT29gbc
preskočite nekaj minut dokler ne vidite tisti napisov, če se vam ne da poslušat celega.

Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.