sobota, 5. maj 2007

Kako je Bush videl prvo letalo?

George W. Bush je 11. septembra 2001 po televiziji videl letalo udariti v stavbo WTC. To ne bi bilo nič nenavadnega, če bi katera od televizijskih postaj ta posnetek dejansko predvajala v živo. Torej, ponavljam, posnetek udarca prvega letala v stolpnico WTC ni bil predvajan na nobeni televizijski postaji v živo. Bush trdi, da ga je videl, torej laže (spet).
Nato naj bi vstopil v učilnico, kjer so mu čez približno tri četrt ure sporočili, da je udarilo še drugo letalo. Torej tudi tega posnetka ni mogel videti v živo, ker se je družil z otroci. Kateri posnetek je torej ta lažnivi Bušman videl?

Ne verjamete, da je to rekel? Poslušajte ga, kako to pove s svojimi umazanimi usti.



Še verjamete, da vsi vodilni mediji, naši in tuji, poročajo o svetu objektivno ter da niso pod okriljem svetovne elite?

P.S.: eden izmed mojih obiskovalcev dostopa iz domene rtvslo.si. Verjetno je ponosen, kako tudi njegov delodajalec izkrivlja in prikriva resnico.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

hehe; lažnivi bušman z usranimi usti
samo oštro!!!
dobra objava!!!

Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.