nedelja, 13. maj 2007

Nenavadno plovilo

Po NLP debatnih forumih na spletu krožijo nenavadne slike domnevno nezemeljskega plovila. Čeprav ima tisti, ki je te slike ustvaril, zelo dobro domišljijo in znanje photoshopanja, večina (vključno z mano) slike ne jemlje resno.

Že dejstvo, da naj bi plovilo več dni opazoval z ženo in prijateljem, pri tem pa posnel samo 7 slik, kjer bi jih vsak normalen človek vsaj par giga, nakazuje na to, da gre za povprečno dobre ponaredke. Drugi protiargument bi bil, da ni poklical nobenega, niti policije, novinarjev, gasilcev ali enega od množice lokalnih NLP entuziastov, ki bi jih moral poznati, če je seznanjen z spletno stranjo in društvom coast2coastam, kamor je slike sprva naložil.
Kot tretje pa, morate priznati, da slike ne dajejo avtentičnega vtisa. Proporcionalno gledano opazimo razlike v čistosti slike, saj bi tak velik objekt moral biti bolj nejasen v robovih, moram pa priznati, da je senčenje narejeno zelo profesionalno. Posebej pa tretje slika daje vtis, da je plovilo dejansko maketa.
Ampak zamislite si za sekundo, da bi slike bile avtentične. To bi bilo nekaj, ne?

Za ogled vseh slik, pojdite na izvorno stran.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Majkemi, tole je ventilator ^^

Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.