petek, 5. januar 2007

UPDATE: NLP v zgodovini: Bitka nad Nurembergom (1561)

14. aprila 1561 so se meščani Nuremberga (Nemčija) prebudili v nenavadno jutro s "strah zbujajočim spektaklom". Nebo je bilo polno letečih cilindričnih predmetov, na katerih so bili zasidrani raznobarvni sferični ter diskovni deli. Pojavili so se tudi križi ter cevi podobne topovskim, čemur je sledil spopad med omenjenima flotama. Bitka naj bi trajala eno uro, medtem pa so nekateri izmed predmetov padali na tla ter popolnoma izgoreli v gostem parnem dimu. Priče so lahko ob koncu tudi prepoznale kdo je zmagovalec, saj so sfere s svojimi matičnimi ladjami (cilindri) "odletele proti Soncu", pojavila pa se je tudi "veličastna velika super ladja" v obliki kopja, črne barve.



Ta dogodek je ovekovečil Hans Glaser 5 let kasneje v zgornjem lesorezu, kjer lahko prepoznate vse omenjene elemente, o samem dogajanju pa so poročali tudi v tedanjem Nuremberškem žurnalu.

Vir: ufoevidence.org


DODATEK 19. feb 2007:
17. januarja letos je 61-letni upokojeni polkovnik ameriške vojske Brian Fields v mestu Van Buren (Arkansas, ZDA), ujel podobne barvane sfere v objektiv:


Več o dogodku si preberite na ufocasebook.com.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

zanimiva reč :) bi bilo zanimivo najti kakšne originalne dokumente.

Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.