sreda, 14. februar 2007

Še več nenavadnih zgodb iz ZDA, prvi del

Po primeru v vasici Tappen, Dakota (ZDA), o katerem sem poročal 28.1.2007, se je na naslov raziskovalke Linde Moulton Howe, na njeno lastno pobudo, usul plaz prijav nadnaravnega dogajanja. Ljudje poročajo o različnih nezemeljskih plovilih, bližnjih srečanjih z interdimenzionalnimi oz. nezemeljskimi bitji, nenavadnih ugrabitvah in izgubljenem času...
Ena od zgodb vključuje gradbenega delavca v Tacomi, ki je skupaj s štirimi sodelavci izgubil nekaj časa potem ko so opazovali nenavadno plovilo, ki je izginilo v nek tunel, kasneje se pa v drugačni obliki vrnilo. Ko je delavce oblil občutek slabosti in straha, so slutili nekakšen neizogiben poraz in uničenje, od takrat pa imajo prisluhe ženskega glasu, ki jim ponavlja število 2011.
Drugo zelo zanimivo poročilo govori o moškemu, ki je se vozil po puščavi v svojem avtomobilu, nakar mu je sledilo nezemeljsko plovilo. Izgubil je kontrolo nad vozilom in vendarle ostal miren v smislu "to se ne dogaja". Avtomobilu se je približalo nekaj nižjih in ena visoka figura, ki je poizkušala odpreti voznikova vrata. Možakar je neustrašno udaril entiteto z vso silo, nakar je le-ta spustila nezemeljski krik, možakarja pa je od zadaj zagrabilo drugo bitje, uspe se mu osvoboditi in zbežati nekaj metrov stran. Nato je izgubil zbranost in naslednjih nekaj momentov je bolj meglenih. Med drugim se je znašel na vesoljski ladji nad kalifornijskim zalivom, nekaj trenutkov kasneje pa spet nazaj v avtomobilu, v smeri proti domu. Ko je prispel domov, mu mati ni obračala nobene pozornosti, oče pa mu je rekel, da so ga iskali prijatelji, da bi mu vrnili žepni nož. Nož, ki ga je imel v žepu, ko se je nič hudega sluteč odpravil v puščavo.
Za celotne opise dogodkov in zelo zanimivo branje obiščite ta in ta članek na earthfiles.com.

Ni komentarjev:

Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.