petek, 2. februar 2007

NLP implozija?

18. januarja 2006, nekaj deset kilometrov stran od mesta Sonora v Kaliforniji (ZDA), je nekdo, znan kot Johnny Anonymous, več minut snemal nekaj mirujočega in svetlečega, za kar je najprej mislil da je planet Venera oz. zvezda. Sonce je že zahajalo in na koncu posnetka je snemalec že uporabil nočni način zajemanja slike. Slišite lahko njegovo presenečenje, ko objekt eksplodira, oz. po videzu bi morda bilo bolje reči implodira, zakaj, pa si oglejte v posnetku.



Več o dogodku na HBCCufo.org

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Škoda, ker ni nikjer omenjeno ali je kdo našel/videl razbitine.

Si morda zasledil kje celoten video?

Cavalorn pravi ...

To je dejansko izrezek najbolj zanimivega, saj kot si videl je pred tem nemirno stalo, kar koli je to bilo. Bistven del posnetka je ko zadeva razpade.

Imaš pa prav, če bi se taka zadeva sesula na Zemljo, bi morala pustiti nekaj fizičnih sledov. Na avtorjevem mestu bi nemudoma skočil v avto in gas proti "tistemu".

Anonimni pravi ...

ja, na drugi strani sveta pa:
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20070208_3089388.php

^^

Kontakt

Če imate kakšno zanimivo izkušnjo s paranormalnim ali pa želite izraziti mnenje o mojem blogu oz. določenem prispevku, mi pišite na moj e-mail naslov. Prav tako se veselim vaših vprašanj na katerokoli obravnavano temo; če je vprašanje dobro, bom odgovor objavil na blogu.